Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt428g197kcal13.7g20.5g6.4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g43g257kcal9g2.8g23.1g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g13g1.3kcal0.2g0g0.1g10.9g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 21g155kcal0.3g0.1g17.4g0g
Kananmuna kuoreton 118g168kcal14.7g0.4g12.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1556kcal75.8g47.6g118.2g21.8g
Valittu annoskoko625g778kcal37.9g23.8g59.1g10.9g
Annoskoko puolitettuna313g389kcal19g11.9g29.6g5.5g
Arvot/100g100g125kcal6.1g3.8g9.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197070