Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 264g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.3g15kcal0.5g0.4g1.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha106g175kcal20g0g10.5g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
KEITTOJUURES Apetit pakaste106g27kcal0.9g5.1g0.3g2.4g
Peruna, vanha, kuorittu 132g100kcal2.5g20.4g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g643kcal48.2g53g24.6g7.8g
Valittu annoskoko625g321kcal24.1g26.5g12.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna313g161kcal12.1g13.3g6.2g2g
Arvot/100g100g51kcal3.9g4.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197355