Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)53g165kcal6.3g33.1g0.8g5.8g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 263g338kcal54.6g0g13.1g0g
Paprika punainen 53g15kcal0.5g2.4g0.2g1g
Sipuli 53g16kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Valkosipuli 5.5g6kcal0.4g0.9g0g0.1g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)26g42kcal2.1g1.1g3.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.5g4.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka5.3g4.3kcal0.2g1g0.1g0.1g
Chili paprika punainen2.6g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Arla Apetina Feta 3%16g17kcal2.8g0.3g0.5g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g11g30kcal5.3g3.6g0.1g0g
Oliiviöljy 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Tomaatti 132g30kcal0.7g4.5g0.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1431kcal147.6g99.4g48.6g19.4g
Valittu annoskoko625g715kcal73.8g49.7g24.3g9.7g
Annoskoko puolitettuna313g358kcal36.9g24.9g12.2g4.9g
Arvot/100g100g114kcal11.8g8g3.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197550