Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 112g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Valkopippuri 4.4g13kcal0.5g1.9g0.1g1.2g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt136g62kcal4.3g6.5g2g0g
Pekoni rasvainen 95g357kcal11.4g0g35.1g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 271g375kcal50.9g0g19g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1681kcal137g27.6g112.8g6.2g
Valittu annoskoko625g840kcal68.5g13.8g56.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna313g420kcal34.3g6.9g28.2g1.6g
Arvot/100g100g135kcal11g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197849