Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu165g329kcal21.4g4.8g26.3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)152g53kcal1.5g10.5g0.8g2.1g
Valkosipuli 8.2g8.9kcal0.6g1.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)49g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Paprika, punainen33g8.5kcal0.3g1.5g0.1g0.7g
Paprika vihreä 33g7kcal0.3g0.8g0.1g0.6g
Vesi82g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 103g34kcal0.6g5.7g0.2g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g907kcal50.6g54g55.2g14g
Valittu annoskoko625g453kcal25.3g27g27.6g7g
Annoskoko puolitettuna313g227kcal12.7g13.5g13.8g3.5g
Arvot/100g100g73kcal4g4.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197889