Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 66g8.4kcal0.7g0.6g0.1g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g166g34kcal1g6.3g0.5g2.3g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g93g176kcal23.2g0g9.3g0g
Kananmuna kuoreton 73g104kcal9.1g0.2g7.5g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)132g93kcal15.9g4.6g1.3g0g
Oliiviöljy 36g316kcal0g0g35.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton20g4.2kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1492kcal101g27.8g109.2g7.4g
Valittu annoskoko625g746kcal50.5g13.9g54.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna313g373kcal25.3g7g27.3g1.9g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.2g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198769