Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 6.5g6.6kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto32g91kcal6.2g0g7.1g0g
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.2g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 337g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)97g134kcal20.4g0g5.8g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto19g54kcal3.7g0g4.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.9g4.9kcal0.2g0g0.4g0g
Keittojuurekset, Rainbow52g13kcal0.5g2.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g703kcal65g9.2g43.8g3.4g
Valittu annoskoko625g351kcal32.5g4.6g21.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna313g176kcal16.3g2.3g11g0.9g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.7g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198836