Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g159g398kcal23.9g1.6g33.4g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi68g322kcal7.4g0.7g32.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g159g56kcal1.6g10.8g0.8g2.2g
Salsa medium (Rainbow)52g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g24g79kcal0.5g0.6g8.4g0g
Kesäkurpitsa119g20kcal0.5g3g0.7g0.8g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Chili paprika punainen4g1.6kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1799kcal70.2g42.4g152g9g
Valittu annoskoko625g900kcal35.1g21.2g76g4.5g
Annoskoko puolitettuna313g450kcal17.6g10.6g38g2.3g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200274