Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 90g309kcal5.5g68.3g0.6g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 425g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)106g175kcal3.2g4.2g15.9g0g
Ruokasuola jodioitu 3.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g969kcal17.4g145g33g4.2g
Valittu annoskoko625g485kcal8.7g72.5g16.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna313g242kcal4.4g36.3g8.3g1.1g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469