Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g130g78kcal1.9g16.8g0.1g1.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g39g11kcal0.2g2.3g0.1g1g
Hirvikäristys130g194kcal25.9g0g7.8g0g
Vesi259g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 52g54kcal1.8g9.3g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g684kcal60g58.2g17.2g8g
Valittu annoskoko625g342kcal30g29.1g8.6g4g
Annoskoko puolitettuna313g171kcal15g14.6g4.3g2g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200799