Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 56g209kcal8.1g31.9g4.1g5.6g
Margariini 70%, keiju laktoositon 76g467kcal0g0g52.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 55g187kcal5.6g38.2g0.7g1.9g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 56g15kcal1.8g1.7g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g70g39kcal5.9g3.5g0.1g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g56g45kcal1.5g2.2g3.4g0g
Sokeri 48g193kcal0g47.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 5.6g19kcal0g4.6g0g0.1g
Raparperi 140g47kcal1g7.7g0.1g2g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2628kcal63.4g277.2g135.2g19.2g
Valittu annoskoko625g1314kcal31.7g138.6g67.6g9.6g
Annoskoko puolitettuna312g657kcal15.9g69.3g33.8g4.8g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201475