Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3219g142kcal24g9.2g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 144g206kcal18g0.4g14.8g0g
Hermesetas, annos 5g22g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml44g9kcal3.5g0g0.1g0g
Kookoshiutale 22g144kcal1.8g1.4g14.1g3.6g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 175g485kcal3.5g5.2g49g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1972kcal101.6g32.4g157.4g7.2g
Valittu annoskoko625g986kcal50.8g16.2g78.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna313g493kcal25.4g8.1g39.4g1.8g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512