Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 132g127kcal4g25.8g0.4g1.3g
Paistijauheliha 10%132g224kcal26.3g0g13.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g82g230kcal15.6g0g18.1g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Maito, Kevyt263g121kcal8.4g12.6g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1413kcal109g78.4g71.2g3.2g
Valittu annoskoko625g707kcal54.5g39.2g35.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna313g353kcal27.3g19.6g17.8g0.8g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598