Jauhelihamassa,perus

Ruskista sipuli ja hauduta lihaliemessä kypsäksi, anna jäähtyä.

Lisää kerma ja korppujauhot anna turvota 15 min. Mausta jauheliha paprikalla, mustapippurilla, maustepi
ppurilla(mielesi mukaan kuten haluat) ,sekoita jatke jauhelihaan, sekoita huolella, lisää muna ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Peitä kelmulla ja anna levätä jääkaapissa 1-2 tuntia.

Ota lämpiämään 30 min ennen paistamista.

Muotoile mureke leivinpaperin avulla, paista uunissa 175 asteessa noin 45 min. Massa toimii lihapulliin ja pihveihin, jos tuntuu liian kiinteältä lisää nestettä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha415g688kcal78.8g0g41.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.2g8kcal0.4g0g0.7g0g
Kanamuna, kuorittu (Kultamuna,hyvänolon omega), annos 60g36g49kcal4.4g0.1g3.5g0g
Korppujauho 18g65kcal1.9g13.3g0.2g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 59g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma47g57kcal1.5g2.1g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1761kcal175.2g35.6g101.4g3.4g
Valittu annoskoko625g880kcal87.6g17.8g50.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna313g440kcal43.8g8.9g25.4g0.9g
Arvot/100g100g141kcal14g2.8g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201726