Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 50g185kcal11g0g15.8g0g
Pekoni, Euroshopper30g83kcal4.8g0.3g7.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 371g822kcal64.9g0g63.1g0g
Kananmuna kuoreton 51g73kcal6.4g0.2g5.2g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 62g241kcal1.3g1.4g26g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2841kcal178.4g9.8g234.6g2.2g
Valittu annoskoko625g1421kcal89.2g4.9g117.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna313g710kcal44.6g2.5g58.7g0.6g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809