Rapamahan majoneesi

Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Sassu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 132g189kcal16.5g0.4g13.6g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g481g4231kcal0g0g480.8g0g
Viinietikka 12g2.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g8844kcal33g1g988.8g0g
Valittu annoskoko625g4422kcal16.5g0.5g494.4g0g
Annoskoko puolitettuna313g2211kcal8.3g0.3g247.2g0g
Arvot/100g100g708kcal2.6g0.1g79.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202495