Kevennetty marenkikakku

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon makeutusjauhe, perunajauho ja kaakao.

Vatkaa ainees sekaisin.

Pursota vaahdosta kaksi yhtä isoa ympyrää uunipellille.

Paista 100 asteessa n. 1,5-2h tuntia.

Avaa uunin luukku ja ota marengit pois vasta uunin jäähdyttyä.

Vatkaa täytteeseen kerma ja makeuta se makeutusjauheella.

Lado marjoja ja kermaa toisen pohjan päälle.

Laita toinen ympyrä päälle.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 127g54kcal12.5g0.5g0.1g0g
Canderel makeutusjauhe21g81kcal0.6g19.7g0g0g
Perunajauhot,rainbow4.2g14kcal0g3.4g0g0.1g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton32g102kcal7.3g3.3g6.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl170g576kcal3.4g5.1g59.3g0g
Canderel makeutusjauhe4.2g16kcal0.1g3.9g0g0g
Karviainen 267g107kcal2.3g14.4g1.1g9.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1900kcal52.4g100.6g134.2g18.4g
Valittu annoskoko625g950kcal26.2g50.3g67.1g9.2g
Annoskoko puolitettuna313g475kcal13.1g25.2g33.6g4.6g
Arvot/100g100g152kcal4.2g8g10.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202782