Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 88g267kcal15.8g42.8g0.9g9.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha71g117kcal13.4g0g7.1g0g
Amerikan Pekoni filee, HK25g40kcal5.2g0.1g22.2g0g
Vesi441g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g847kcal68.8g85.8g60.4g18.8g
Valittu annoskoko625g424kcal34.4g42.9g30.2g9.4g
Annoskoko puolitettuna313g212kcal17.2g21.5g15.1g4.7g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.9g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202917