Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g104g99kcal19.8g1.1g1.8g0g
Paprika punainen 16g4.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Paprika keltainen 16g4.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Paprika vihreä 16g3.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 16g5.5kcal0.7g0.3g0g0.4g
Kukkakaali 10g2.5kcal0.2g0.2g0g0.2g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g6.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Vesi313g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g15g8.8kcal0.4g0.7g1g0.1g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)1.3g0.9kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen5.2g38kcal0.1g0.1g4.2g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)91g164kcal1.8g4.6g15.5g0g
Chili paprika punainen5.2g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g681kcal47.6g21.2g45.2g3.8g
Valittu annoskoko625g340kcal23.8g10.6g22.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna313g170kcal11.9g5.3g11.3g1g
Arvot/100g100g55kcal3.8g1.7g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203102