Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 135g192kcal16.9g0.4g13.8g0g
Sokeri 104g423kcal0g104.1g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai9g32kcal1.1g6.4g0.2g0.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 37g123kcal0g30g0g0.5g
Kaakao (Oboy, original)6.1g23kcal0.2g5g0.2g0.3g
Liivate 9g32kcal7.9g0g0g0g
Flora vispi 20%123g270kcal3.7g6.1g24.5g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g61g286kcal1.7g39.2g13.5g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen18g100kcal2g9g6.1g0.3g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 123g42kcal3.8g6.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3046kcal74.6g412.6g116.8g2.8g
Valittu annoskoko625g1523kcal37.3g206.3g58.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna313g762kcal18.7g103.2g29.2g0.7g
Arvot/100g100g244kcal6g33g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203376