Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g51g369kcal0.5g0.5g40.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 99g338kcal10g69g1.2g3.5g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 51g44kcal1.6g2.2g3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g86g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Oliivi kivetön musta rainbow25g46kcal0.2g1.4g4.3g0g
Katkarapu 101g69kcal14.6g0g1.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%101g162kcal2.7g2.7g15.2g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 51g191kcal14.1g0g15.2g0g
Muna, annos 60g61g53kcal4.6g0.5g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2580kcal97.6g159.4g169g9.4g
Valittu annoskoko625g1290kcal48.8g79.7g84.5g4.7g
Annoskoko puolitettuna313g645kcal24.4g39.9g42.3g2.4g
Arvot/100g100g206kcal7.8g12.7g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460