Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g16g10kcal2.1g0.2g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen158g52kcal5.2g7.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 57g81kcal7.1g0.2g5.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki32g18kcal2.7g1.6g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 316g1083kcal32.2g221g3.8g11g
Voi, 1 tl, 5 g47g346kcal0.5g0.5g37.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3178kcal99.6g462.4g95.4g22g
Valittu annoskoko625g1589kcal49.8g231.2g47.7g11g
Annoskoko puolitettuna313g795kcal24.9g115.6g23.9g5.5g
Arvot/100g100g254kcal8g37g7.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203741