Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala3.6g10kcal0.7g0.2g0.7g0g
Vesi129g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.1kcal0g0.2g0g0g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g323g362kcal71g4.5g6.5g1.6g
Kevytkerma65g78kcal2.1g2.9g6.5g0g
Ruokakerma Valio 5%65g39kcal0.8g1.8g3.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 21g72kcal2.1g14.7g0.3g0.7g
Voi (perinteinen meijerivoi)4.8g35kcal0g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1195kcal153.4g48.6g42.2g4.6g
Valittu annoskoko625g598kcal76.7g24.3g21.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna313g299kcal38.4g12.2g10.6g1.2g
Arvot/100g100g96kcal12.3g3.9g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203790