Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 14g52kcal0g0.7g5.5g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g175g75kcal0.7g7.2g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g437g472kcal85.1g0g14.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1197kcal171.6g15.8g40.6g0g
Valittu annoskoko625g599kcal85.8g7.9g20.3g0g
Annoskoko puolitettuna313g299kcal42.9g4g10.2g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.3g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204184