Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 253g192kcal4.7g39g0.5g2.5g
Voi 38g275kcal0.5g0.2g30.9g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g15g53kcal0.5g12.3g0.2g0.5g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.3g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 127g142kcal26.7g0g3.8g0g
Rypsiöljy 11g101kcal0g0g11.4g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kaali, valkokaali101g21kcal1.2g3.4g0.2g2.1g
Sieni tatti, hapero 25g7kcal0.5g0.7g0.1g0.5g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1635kcal72g114.8g96.6g12.4g
Valittu annoskoko625g818kcal36g57.4g48.3g6.2g
Annoskoko puolitettuna313g409kcal18g28.7g24.2g3.1g
Arvot/100g100g131kcal5.8g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204282