Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g192g289kcal32.7g0.8g16.9g0g
Vesi206g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g206g117kcal2.9g25.5g0.4g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi21g2.1kcal0.3g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g816kcal71.8g53.2g34.6g0g
Valittu annoskoko625g408kcal35.9g26.6g17.3g0g
Annoskoko puolitettuna313g204kcal18g13.3g8.7g0g
Arvot/100g100g65kcal5.7g4.3g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204902