Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 253g46kcal1.4g6.3g1g1.8g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen144g201kcal27.4g0g10.1g0g
Valkosipuli 5.4g5.9kcal0.4g0.9g0g0.1g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)45g135kcal5.9g0g12.6g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g61g45kcal2.8g7.9g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl72g61kcal1g3.2g5g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore7.2g2.9kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g36g94kcal10.8g0.7g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1181kcal99.8g38.8g68.6g4.4g
Valittu annoskoko625g591kcal49.9g19.4g34.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna313g295kcal25g9.7g17.2g1.1g
Arvot/100g100g95kcal8g3.1g5.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205278