Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 239g70kcal2.2g10.7g1g4.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha176g291kcal33.4g0g17.6g0g
CousCous, keitetty 100g70g128kcal3.2g23.6g2.7g1.1g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%70g42kcal2.2g5g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g35g126kcal9.8g0.7g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1334kcal102.6g83.4g64.6g12.4g
Valittu annoskoko625g667kcal51.3g41.7g32.3g6.2g
Annoskoko puolitettuna313g334kcal25.7g20.9g16.2g3.1g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338