Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g306g379kcal13.8g76.4g1.8g3.1g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g229g296kcal47.7g0g11.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g38g73kcal13g0.6g1.9g0g
Mustapippuri 5.3g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Paprikajauhe 4.6g15kcal0.7g0.8g0.6g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1577kcal152.6g163.6g32.2g13.8g
Valittu annoskoko625g788kcal76.3g81.8g16.1g6.9g
Annoskoko puolitettuna313g394kcal38.2g40.9g8.1g3.5g
Arvot/100g100g126kcal12.2g13.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206416