Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl372g491kcal48.8g1.1g30.9g0g
Voi 34g246kcal0.4g0.1g27.5g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g102g609kcal24.4g6.7g54.8g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl113g403kcal2.3g3.4g42.9g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.3g9kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3516kcal151.8g27g312.2g0g
Valittu annoskoko625g1758kcal75.9g13.5g156.1g0g
Annoskoko puolitettuna313g879kcal38g6.8g78.1g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765