Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 138g49kcal6.4g2.7g0.4g3.5g
Pinaattipakaste 150g69g10kcal1.3g0.3g0.3g0.9g
Rypsiöljy 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 92g123kcal7.8g16.2g1.8g4.6g
Juustokumina jeera (), annos 6g2.3g8.2kcal0.4g1g0.5g0.2g
Sipuli kuivattu 1.4g3.8kcal0.1g0.5g0g0.5g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)65g152kcal12.9g0.3g11g0g
Vesi, vesijohtovesi 184g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g69g259kcal9.1g49.1g4g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1247kcal76g140.2g40.6g27.6g
Valittu annoskoko625g623kcal38g70.1g20.3g13.8g
Annoskoko puolitettuna313g312kcal19g35.1g10.2g6.9g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11.2g3.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148