Jauhelihakeitto ilman perunaa

400g vähärasvaista jauhelihaa (10%)
2 pss keittojuureksia (á 200g)
1 pss suikalejuureksia (á 180g)
2 dl tomaattimurskaa
Puolikas lihaliemikuutio
Puolikas kasvisliemikuutio
2 laakerinlehteä
Pippuria ja chiliä

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja puolikas lihaliemikuutio.

Lisää tomaattimurska.

Mausta vielä pippurilla ja chilillä.

Keitä vesi ja lisää kasvikset, jauheliha, kasvisliemikuutio ja laakerinlehdet.

Anna hautua vartin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha126g208kcal23.8g0g12.6g0g
Keittojuurekset, apetit, 200 gr126g33kcal1.1g6g0.4g2.9g
Lihaliemikuutio Maggi1.9g5.3kcal0.2g0.1g0.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.9g4.9kcal0.2g0.2g0.4g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g63g22kcal0.6g4.3g0.3g0.9g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g57g16kcal0.6g2.7g0.2g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 251g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g578kcal53g26.6g28.6g11g
Valittu annoskoko625g289kcal26.5g13.3g14.3g5.5g
Annoskoko puolitettuna313g145kcal13.3g6.7g7.2g2.8g
Arvot/100g100g46kcal4.2g2.1g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207201