Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)203g63kcal3.6g12.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Kanaliemi laimennettu 56g5.6kcal0.2g0.2g0.4g0g
Herkkusieni 56g9kcal1.2g0.2g0.2g0.8g
Chili paprika punainen11g4.5kcal0.2g1g0g0g
Paprika punainen 28g8.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g203g142kcal30.4g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g500kcal73.6g36.2g4.4g4.8g
Valittu annoskoko625g250kcal36.8g18.1g2.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna313g125kcal18.4g9.1g1.1g1.2g
Arvot/100g100g40kcal5.9g2.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207280