Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 89g72kcal1.4g14.9g0g2.7g
Mungpapu, Risenta136g395kcal32.7g54.5g1.4g0g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kurkuma, annos 2g1.4g0.7kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 6.8g7.4kcal0.5g1.1g0g0.1g
Korianteri, tuore, annos 20g14g2.7kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 341g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g978kcal70.8g145.6g3.2g7.6g
Valittu annoskoko625g489kcal35.4g72.8g1.6g3.8g
Annoskoko puolitettuna313g245kcal17.7g36.4g0.8g1.9g
Arvot/100g100g78kcal5.7g11.6g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207344