Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g120g78kcal1.9g17.9g0.1g0g
Keittojuurekset, apetit60g16kcal0.5g2.9g0.2g1.4g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g54g15kcal0.6g2.6g0.2g1.6g
Vihreä papu, pitkä30g8.1kcal0.6g1.2g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha120g198kcal22.7g0g12g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.8g5kcal0.2g0.1g0.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.8g4.7kcal0.2g0.2g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 239g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g649kcal53.4g49.8g26.8g7.4g
Valittu annoskoko625g325kcal26.7g24.9g13.4g3.7g
Annoskoko puolitettuna313g162kcal13.4g12.5g6.7g1.9g
Arvot/100g100g52kcal4.3g4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207856