Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g416g595kcal83.3g0g29.1g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 52g118kcal2.6g9.1g7.3g3g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g94g253kcal16.9g1.9g19.7g0g
Sipuli (kuorittu)52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.2g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Mustapippuri 1g2.9kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1983kcal208.4g30g112.4g9g
Valittu annoskoko625g991kcal104.2g15g56.2g4.5g
Annoskoko puolitettuna312g496kcal52.1g7.5g28.1g2.3g
Arvot/100g100g159kcal16.7g2.4g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207984