Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola29g46kcal2.3g1.2g3.7g0g
Juustoraaste emmental punaleima58g225kcal16.7g0g17.3g0g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Oliiviöljy 8.1g71kcal0g0g8.1g0g
Paprika punainen 196g57kcal1.8g8.8g0.8g3.7g
Jauheliha, sika-nauta 231g511kcal40.4g0g39.2g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g69g111kcal5.5g2.8g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2061kcal134.2g29g156.4g8.6g
Valittu annoskoko625g1031kcal67.1g14.5g78.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna313g515kcal33.6g7.3g39.1g2.2g
Arvot/100g100g165kcal10.7g2.3g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208535