Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g4.9g36kcal0g0g3.9g0g
Lanttu 73g21kcal0.7g3.4g0.2g1.3g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kuohukerma,valio,2dl49g165kcal1g1.5g17g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow97g78kcal4.1g12.6g0.9g3g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g146g117kcal24.8g0g1.2g0g
Katkarapu 44g30kcal6.3g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 182g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g908kcal74.6g37.8g47.6g9.6g
Valittu annoskoko625g454kcal37.3g18.9g23.8g4.8g
Annoskoko puolitettuna313g227kcal18.7g9.5g11.9g2.4g
Arvot/100g100g73kcal6g3g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208670