Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 45g13kcal0.4g2g0.1g0.8g
Lapinliha,poronkäristys 750g119g165kcal25g1.2g7.2g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow64g51kcal2.7g8.3g0.6g2g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g80g199kcal15.1g0g17.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 318g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g854kcal86.4g23g50.8g5.6g
Valittu annoskoko625g427kcal43.2g11.5g25.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna313g214kcal21.6g5.8g12.7g1.4g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209710