Karppaajan pekonisipulimunakas

Riko kananmunat (6kpl) kulhoon ja vatkaa hieman kuohkeutta.

Kuori yksi normaalikokoinen sipuli ja pilko pieneksi.

Kuori yksi valkosipulinkynsi ja pilko pieneksi.

Leikkaa n.5 siivua pekonia pienemmiksi paloiksi.

Lämmitä pannu kuumaksi ja paista pekoni, sipuli ja valkosipuli voissa.

Kun sipulit on kuullotettu ja pekoni ruskistettu, mausta mustapippurilla.

Suolaa ei välttämättä kannata lisätä, kun pekoni on itsessään aika suolaista.

Lisää vatkatut munat tasaisesti ja paista kunnes pinta on hieman kostea.

Lisää juustoraaste ja laita uuniin grillivastusten alle siten, että pinta tulee ruskeaksi.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl322g419kcal42.2g1g26.7g0g
Pekoni rasvainen 85g319kcal10.2g0g31.4g0g
Sipuli (kuorittu)82g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Valkosipuli 3.9g4.2kcal0.3g0.6g0g0.1g
Oltermanni, perinteinen112g404kcal28.1g0g32.6g0g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.5kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Voi (perinteinen meijerivoi)15g106kcal0g0g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2560kcal164.2g12.4g205.4g4g
Valittu annoskoko625g1280kcal82.1g6.2g102.7g2g
Annoskoko puolitettuna313g640kcal41.1g3.1g51.4g1g
Arvot/100g100g205kcal13.1g1g16.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=210338