Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa25g88kcal0.5g0.7g9.4g0g
Kananmuna kuoreton 54g77kcal6.8g0.2g5.6g0g
Oliiviöljy 27g235kcal0g0g26.6g0g
Psylliumkuitu, annos 6g22g11kcal0g0g0g18.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 197g631kcal52.7g0g47.2g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g35g132kcal7.2g0.3g11.4g0g
Aurajuusto84g285kcal16.7g0g24.3g0g
Mozzarella Lovilio Lidl123g410kcal31.4g1.8g30.8g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 59g224kcal16.5g0g17.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4187kcal263.6g6g346g36.8g
Valittu annoskoko625g2094kcal131.8g3g173g18.4g
Annoskoko puolitettuna313g1047kcal65.9g1.5g86.5g9.2g
Arvot/100g100g335kcal21.1g0.5g27.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212249