NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe208g708kcal12.1g150g5.6g13.1g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)298g536kcal32.7g16.4g38.7g0g
Rypsiöljy Eldorado10g82kcal0g0g9.1g0g
Margariini 60%, kultarypsi 10g53kcal0g0g6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen99g33kcal3.3g4.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2823kcal96.2g342.6g118.8g26.2g
Valittu annoskoko625g1412kcal48.1g171.3g59.4g13.1g
Annoskoko puolitettuna313g706kcal24.1g85.7g29.7g6.6g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212651