Juureslaatikko

Pilko kaikki juurekset tikuiksi.

Mausta suolalla, pippurilla ja herpamaarella.

Sekaan kerma ja uuniin folion alle.

Sekoita välillä että kypsyy tasaisesti ja ei pala.

sopii kalan, lihan tai kanan kanssa eikä turhaa perunaa...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 533 grammaa

Annelike

Akke57 sanoi...

Erinomaista ja kevyttä!

sunnuntai 27.03.2011 klo 13:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 98g28kcal1g4.5g0.3g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Bataatti, kuorittu 59g48kcal0.9g9.9g0g1.8g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g49g59kcal1.7g1.8g4.9g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g98g59kcal1g4.4g3.9g0.6g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 39g7.1kcal0.2g1g0.2g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g39g24kcal0.6g5.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g585kcal14.6g81.8g19.6g21.2g
Valittu annoskoko625g293kcal7.3g40.9g9.8g10.6g
Annoskoko puolitettuna313g146kcal3.7g20.5g4.9g5.3g
Arvot/100g100g47kcal1.2g6.5g1.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213850