Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g229g185kcal42g0g1.6g0g
Lohifilee 229g446kcal42.7g0g30.9g0g
Voi 23g166kcal0.3g0.1g18.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)46g73kcal1.2g1.2g6.9g0g
Tilli, tuore 2.3g0.7kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g6.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl53g70kcal6.9g0.3g4.6g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Korppujauho 18g67kcal1.9g13.7g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2028kcal190.8g33g125.6g3g
Valittu annoskoko625g1014kcal95.4g16.5g62.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna313g507kcal47.7g8.3g31.4g0.8g
Arvot/100g100g162kcal15.3g2.6g10g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213855