PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss177g131kcal2.1g31.9g0.5g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g177g36kcal2.8g5g0.4g0g
Rypsiöljy Eldorado4.4g37kcal0g0g4.1g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)89g177kcal12.4g10.6g9.8g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g177g106kcal1.6g9.2g7.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g974kcal37.8g113.4g43.8g1g
Valittu annoskoko625g487kcal18.9g56.7g21.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna313g244kcal9.5g28.4g11g0.3g
Arvot/100g100g78kcal3g9.1g3.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214372