Jauheliha-kaalipaistos (vhh)

400g jauhelihaa
puolikas keräkaali
2 punaista chiliä
4 valkosipulin kynttä
30g voita
öljyä paistamiseen

(Chilin ja valkosipulin määrä makuasioita.)

Paista jauheliha öljyssä ja mausta.

Lisää ruskistuneeseen jauhelihaan silputtu kaali ja chili sekä puserra joukkoon valkosipuli.

Hauduta kannen alla noin 15min ja lisää voi.

Variaatioita:

- Syö turkkilaisen jogurtin kanssa, lievittää myös tulisuutta.

- Voin voi lisätä myös ennen haudutusta ja voin määrällä voi säädellä tulisuutta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 532 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 235g520kcal41.1g0g39.9g0g
Keräkaali, 100g294g71kcal3.5g10g0.6g6.2g
Chili paprika punainen53g21kcal1.1g4.8g0g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g16g145kcal0g0g16.4g0g
Voi 18g128kcal0.2g0.1g14.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1789kcal93.2g32.8g142.6g12.8g
Valittu annoskoko625g895kcal46.6g16.4g71.3g6.4g
Annoskoko puolitettuna313g447kcal23.3g8.2g35.7g3.2g
Arvot/100g100g143kcal7.5g2.6g11.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214472