Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g260g1432kcal2.6g2.6g156.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 174g573kcal3.5g5.2g60.8g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten156g516kcal36.7g70.3g32.8g17.2g
Canderel makeutusjauhe35g133kcal1g32.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g5309kcal87.6g220.8g499.8g34.4g
Valittu annoskoko625g2654kcal43.8g110.4g249.9g17.2g
Annoskoko puolitettuna313g1327kcal21.9g55.2g125g8.6g
Arvot/100g100g425kcal7g17.7g40g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655