Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 221g67kcal2.1g11.3g0.4g4.4g
Parsakaali brokkoli 184g64kcal8.5g3.6g0.6g4.6g
Sipuli 37g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Creme bonjour 14% valkosipuli110g188kcal8.3g2.8g15.4g0g
Juusto, Arla Kadett 5%74g140kcal25g1.1g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g938kcal88.8g41.2g40.4g19.2g
Valittu annoskoko625g469kcal44.4g20.6g20.2g9.6g
Annoskoko puolitettuna313g235kcal22.2g10.3g10.1g4.8g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.3g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214697