Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green68g222kcal16.4g33.5g0.7g8.2g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Paprika punainen 58g17kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Porkkana 44g15kcal0.3g2.5g0.1g1.1g
Oliiviöljy 9g82kcal0g0g9.2g0g
Tomaattisose tomaattipyree 10g7.8kcal0.5g1.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 342g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 7.5g23kcal0.7g1g1.8g0.1g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g68g109kcal5.5g3.4g8.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g961kcal48.2g90.2g40.4g23.8g
Valittu annoskoko625g480kcal24.1g45.1g20.2g11.9g
Annoskoko puolitettuna313g240kcal12.1g22.6g10.1g6g
Arvot/100g100g77kcal3.9g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215764