Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)211g84kcal3.6g17.3g0.2g3g
Ruokakerma, Pirkka 10%108g130kcal3.1g4.9g10.8g0g
Oivariini, 60 (100g)2.7g15kcal0g0g1.6g0g
Oliiviöljy 5.4g48kcal0g0g5.4g0g
Sipuli (kuorittu)27g7.3kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 271g348kcal56.1g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1264kcal126.4g47g63.2g7g
Valittu annoskoko625g632kcal63.2g23.5g31.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna313g316kcal31.6g11.8g15.8g1.8g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215796